Muut palvelumme

Streamteam tarjoaa palvelujaan myös asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä. Olemme vankan kokemuksen osaava media-alan toimija, joten meidän on helppo ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja löytää niihin kustannustehokkaat ratkaisut.

Sisältöjen tekninen monitorointi

Epäilyttääkö sisältöjesi tekninen toimivuus? Meiltä saat siihen varmistuksen. Monitoroimme tarvittaessa 24/7/365 –periaatteella palvelujesi toimintaa netissä sekä antenni- ja kaapeliverkoissa tai muussa sovitussa rajapinnassa. Osaamme ottaa kuluttajan roolin ja arvioida palvelujen toimintaa sellaisena kuin ne tarjotaan. Oli katselualusta sitten iOS, Android, SmartTV, OS X, Windows, Linux tai kaapeli/antenniverkon digivastaanotin, tiedämme ja raportoimme palvelujenne tilan.

Tarvittaessa valvomme toimivuutta valvontajärjestelmällä, joka hälyttää asiantuntijamme tekemään korjaavat toimenpiteet tai välittää hälytyksen asiakkaan muille yhteistyökumppaneille (SPOC-palvelu).

Playout eli ohjelmasisältöjen ulosajo

Tarjoamme perinteisen lineaaritelevision ulosajopalveluja määrittämänne ja haluamanne palvelutason mukaisesti pilvipalveluna, kevyellä playout-ratkaisulla tai vaikka järeällä automaatiolla.

Toimimme tarvittaessa myös pelkän varmistavan playout-palvelun tarjoajana. Live-sisältöjen kytkeminen ohjelmasisältöön onnistuu vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Meiltä saat juuri Teille sopivan kokonaisuuden oli kyse sitten yhdestä kanavasta tai useamman kanavan kokonaisuudesta.

Materiaalipalvelu

Ulosajettava materiaali tarvitsee huolellisen valmistelun hyvän lopputuloksen varmistamiseksi.

Otamme vastaan materiaalit, konvertoimme ne tarvittaviin formaatteihin ja säilömme materiaalin turvallisesti sovittuun paikkaan odottamaan ulosajoa tai VoD jakelua.

Tallennus- ja arkistointipalvelut

Haluatko tuotantosi materiaalit talteen? Tallennamme sisältösi ammattimaisesti talteen ja voit jättää sen meille turvalliseen ja tarvittaessa myös pitkäaikaiseen säilytykseen.

Kaipaatko tilaa sisällöillesi? Meiltä löytyy luotettavaa tallennustilaa vuosiksi eteenpäin. Tarjoamme syväarkistopalvelua ja takaamme tallenteiden toimivuuden jatkossakin.  Asiakkaalle on mahdollista tarjota web -käyttöliittymä omiin arkistoituihin materiaaleihin.

Satelliitti- / IP-siirtopalvelut

Onko teillä tarve välittää sisältöä satelliiteista/satelliittiin? Sekään ei ole meille ongelma vaan paremminkin rutiini. Pystymme vastaanottamaan käytännössä kaikki näkyvien satelliittien sisällöt ja välittämään ne jakelukanavaasi.

Vastaanotto live-tapahtumista myös IP-siirroilla ei ole meille ongelma.

Ota yhteyttä:

Verkonhallintakeskus ja muut palvelut:
Roni Kianta
+358 40 521 9595, roni.kianta(at)streamteam.fi