Hae mukaan koulutusohjelmaamme!

Tarvitsemme joukkoomme uusia osaajia. Alaltamme löytyy harvoin valmista osaajaa suoraan töihin, joten päätimme perustaa oman koulutusohjelmamme (Streamteam Lab). Tarkoituksena on etsiä alalta valmistuneita, valmistumassa olevia tai alalla jo työskennelleitä henkilöitä. Etsimme joukkoomme muun muassa kuvaussihteereitä ja mediatuotannon osaajia eri tehtäviin. Koulutuksen pituus on 1-8kk. Koulutus perustuu käytännön töihin lähivalmentajan ohjaamana ja se toteutetaan tuotantoajankohdittain.

Hakijalta vaadimme innostunutta jaa ennakkoluulotonta asennetta.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tyonhakijat(at)streamteam.fi

Lue lisää työtehtävistä:

Tuotantosihteerin työnä ovat valmistelevat paperityöt ennen lähetystä kuten ajolistojen muokkaus, kestojen ja grafiikoiden tarkistus tiiviissä yhteistyössä sisällöntuottajien kanssa. Studiolähetyksen aikana ajanhallinta, varoittaminen ja talteen otettavan materiaalin seuraaminen. Kommunikointi lähetysyksikön kanssa.

Grafiikan ulosajo

Työtehtäviisi kuuluu peli- ja markkinointigrafiikoiden ajaminen suoraan jääkiekkolähetykseen, ääniliukujen hallinnointi sekä kevyt loggaaminen. Lajituntemus nopeuttaa työtä.

Streamteam Nordic Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista teknisistä tuotantoyhtiöistä. Työllistämme kuukausittain 50 – 100 henkeä ja liikevaihtomme vuonna 2019 tulee olemaan yli 10 Meur. Olemme innovatiivinen ja media-alan tekninen edelläkävijä.

Vastaamme muun muassa jääkiekon SM-liigan ja ravien valtakunnallisesta kuvatuotannosta.

Asiakkaitamme ovat muun muassa Telia, Veikkaus, MTV3, Nelonen, YLE sekä Discovery.